top of page
  • Writer's picturePál Péter Walter

Tömeges migráció elleni tüntetés az Európai Parlament előtt, Brüsszelben 2017/2019

Updated: Oct 11, 2023

A tömeges migráció ellen tüntettek a magyar radikálisok és más nacionalisták Brüsszelben2017


Az akkoriban még csak maroknyian, de annál inkább elkötelezetten szervezte meg első komolyabb megmozdulását a Patriots és ezt tette az Európai Unió szívében, Brüsszelben, ahol is a tömeges migráció ellen.


Több nemzet hazafija támogatta rendezvényünket és mondta el gondolatait, melyben a nemzeti identitásunk melletti felszólalásra buzdított.


A tüntetésről készült videó itt tekinthető meg:


2019


A tömeges migráció ellen tüntettek a magyar radikálisok és más nacionalisták Brüsszelben
Kremser Tamás és Walter Pál Péter, a tüntetés főszervezői ezúttal nemzetközi szintre emelték a tömeges migráció elleni demonstrációt, ami megtöbbszörözte a jelenlévők létszámát a másfél évvel ezelőtti megmozduláshoz képest.


A körülbelül tíz nemzetből álló közösség az Európai Parlament főutcáján vonult be Place du Luxembourg térre, aminek folyamán „Freedom for Hungary, Freedom for Europe”, „Refugees go home!” „European patriots unite!” és sok más hasonló az illegális bevándorlást elutasító mondatokat skandáltak, ami igen felkavarta az érzékeny járókelők lelkivilágát. Brüsszel szívében nem igen látni hasonló radikális megmozdulást, ők inkább a Pride-hoz vannak szokva.
Walter Pál Péter, a rendezvény egyik főszervezőjének radikális gondolataival kezdődtek meg a felszólalások, amiben nyomatékosan hívta fel a figyelmet a migráció veszélyeire és annak következményeire kontinensünkön. Ismertette Nyugaton szerzett tapasztalatait, a beilleszkedni nem kívánó migránsok viselkedésével kapcsolatban és nyomatékosan kérte az európai patriótákat: ne engedjék, hogy a liberális cenzúra elhallgattassa őket, hiszen közösségünkben már szinte mindennaposak a közösségi oldalakon történő cenzúrák. A Mi Hazánk politikusa ezzel egyben fel is szólította a nemzetben gondolkodókat, hogy ne nézzék tétlenül, hogy foglalják el kontinensünket az ingyenélő hordák, a május 26-ai EP választásokon támogassuk a jobboldali politikai erőket és állítsuk meg a liberális fertő terjeszkedését.


Kremser Tamás, az esemény ötletgazdája a magyar történelemből merített pozitív példákról beszélt részletesen, hányszor is verte ki a magyarság a muszlim csapatokat hazánkból vagy maga Európából. Beszédében többször utalt arra, milyen fontos a nemzeti összefogás egész Európában, hiszen ha csendben engedjük hogy a liberalizmus tovább bontogassa szárnyait, egy nemzetek Európája helyett egy Európai Egyesült Államokat alakulhat ki szülőföldünkön.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő szervezet vezetője így fogalmazott: „Ellenállunk a nemzeti lét felszámolását célzó háttérhatalmi törekvéseknek, amelynek programját az Európai Unió keretei között akarják megvalósítani. Ellenállunk, ahogy évszázadokon át azon hatalmaknak, amelyek meg akarták szüntetni nemzeti létünket. És sok európai nemzet hasonló utat járt be. És most nekünk patriótáknak együtt kell ellenállnunk a globalista patriofób erőknek. Kik a patriofóbok? Akik gyűlölnek minket patriótákat és ellenségnek tekintenek minket, mert nem adjuk fel a küzdelmet hazáinkért. Az ellenállás egyre erősödik Európa szerte, ez pedig – az északír ellenállók jelszavával élve – arra kell figyelmeztesse a globalista, Európa-ellenes és patriofób hálózatokat, hogy „minél erősebb az elnyomás, annál erősebb az ellenállás”. A nemzetállami, nemzeti jogvédő és civil eszközök mellett ellenállást 2019. május 23–26-a között esedékes európai parlamenti választáson kifejezheti sok tucat millió patrióta európai polgár az EU-t most irányító, Európát eláruló elit hazafias erőkre történő leváltásával és ez pedig elősegítheti elkerülhetetlen irányváltást az európai értékeket valló és nemzeti önazonosságát védő európai nemzetek megmaradása érdekében.”
Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője a magyar nők nevében szólalt fel a gyermekvállalás fontosságáról, utalva a botrányos demográfiai helyzetre. Elfogadhatatlannak tartja, hogy manapság az európaiak egyre kevesebb gyermeket vállalnak, inkább a háziállatok tartása lett bevett szokás a XXI. században. – mondta. Az ’56-osokat Szügyi István képviselte, aki meghurcolt éveiről és a magyarság tiszteletreméltó bátorságáról beszélt, ahogy szembe szállt a világ legfejlettebb hadseregével. Szeretné látni ugyanezt a hazafiságot és tettvágyat a mai fiatalságban is.
A rendezvény fővédnökét, a Magyarok Világszövetségét Bottyán Zoltán képviselte, aki magyar majd francia nyelven fejtette ki véleményét a migránsok életviteléről.

A nemzetköziektől Bart Van Pachtebeke – a Voorpost flamand szervezettől, Markus Ripfl – az osztrák die Stimme párttól; Hervé Van Laethem – a belga Nation párttól; Adrien Jassogne – belga patrióta; Ivan Bilokapić – horvát patrióta a Europa Terra Nostra szervezet képviseletében és Constant Kusters – a Dutch People’s Union szervezettől beszéltek saját meglátásaikról és a május 26-ai EP választásokról, ami nagyban megváltoztathatja Európa irányát: a liberalizmus pusztító folyamatát felválthatja egy nemzetállamokban gondolkodó többség az EP-ben.


Mozgósító videónk:
2 views
bottom of page