top of page
epu02-m012-01.png

Rólunk

Európai patrióták vagyunk, kik minden lehetséges szabadidejüket abba fektetik, hogy egy bajtársi alapú, keresztény-konzervatív, nemzetét szerető és azért tenni akaró közösséget építsenek.

Egyesületünket 2020. junius 18-án alakult meg hivatalosan, amikor is egy sajtótájékoztató alkalmával ismertettük egyesületünk Alapszabályát, rövid- és hosszútávú terveit és legfőképpen a elköteleződésüket a magyar nemzeti értékek iránt.

Bajtársi közösségünk megalakulásának főbb apropója a többszöri, tömeges migráció elleni kiállásaink alatt tapasztalt nemzetközi, patrióta visszajelzés, miszerint szükség van az európai patrióta összefogásra kontinensünk nemzeti között.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy egyesületünk pártfüggetlen, viszont tapasztalataink szerint társadalmi és politikai kérdésekben elkerülhetetlen egyes alkalmakkor a pártokkal való együttműködés, esetenként pártok megmozdulásaira való reagálás az EPUE részéről.

Civil egyesületként a mi dolgunk a mozgalmi és virtuális jelenlét, a nemzeti értékek megvédése, a normalitás melletti kiállás és a jogkövetésre való biztatás.

Ha többet szeretnél tudni rólunk, olvasd el a részletes Alapszabályunkat IDE KATTINTVA!

Bajtársi üdvözlettel

A EPUE Vezetősége

Bemutatkozó videó:

bottom of page